Italia Ethimo 2023 Nytt produkt, ny dimensjon av friluftsliv

    Ethimo har skapt et uterom, sterke designlinjer, komplekse kombinasjoner og unike former blir en ny trend innen moderne design. Med unike teakfinisher og innovative teksturer av stoffer som understreker komforten til myke puter, skaper Ethimo Outdoor Living en atmosfære av raffinert og eleganse.

Ethimo 2

    Ethimo og Christophe Pillet har skapt en serie med utemøbler for "Life at Sea". I et enestående og spennende forsøk på yachtdesign og utendørsdekor, foreslår Baia og Costiera Collection en al fresco livsstilsfilosofi som forbinder innendørs-utendørs liv fra land. til sjøs, og konfigurerer båten som et ubegrenset oppholdsrom med fokus på raffinert komfort.

Baia

Baia, en ren formet aluminiumsstruktur med epoksypulverbelegg, kommer i en rekke sofistikerte farger;kombinert med et stort firkantet sete og ryggpute, tykt polstret og dekorert med elegant grosgrain-piping.

Ethimo 3
Ethimo 5
Ethimo 4
Ethimo 6
Ethimo 7

Temaet for hele kolleksjonen legger til den nautiske uformelle og avslappede atmosfæren ved å velge materialer og utførelser som passer for yachter, designet i en moderne stil.

Ethimo 8
Ethimo 9
Ethimo 10

Costiera

Costiera, med designerens smarte design, ser utsøkt og lett ut, og passer lett inn i utemiljøet.Den myke seteputen gjør den ekstra komfortabel, og den modulære designen gjør den svært fleksibel og unik!

Ethimo 11
Ethimo 12
Ethimo 13

Venexia 

Venexia-kolleksjonen, skapt av den italienske designeren Luca Nichetto, er inspirert av urban design fra 1800-tallet.Strukturen på møblene minner visuelt om en gammeldags balustrade.Laget av en serie delikate tynne aluminiumslameller og støpt i en spesiell form for å avsløre enhetens enhet, gir den en følelse av soliditet og stabilitet.

Ethimo 14
Ethimo 15
Ethimo 16
Ethimo 17
Ethimo 18

Dristig 

Ethimo introduserer en ny kolleksjon av "skulpturelle" bord som gir karakter til uterom. De dristige bordene har ekstraordinære uttrykk og teksturer inspirert av megalittisk arkitektur, og presenterer en fri og uformell utendørsatmosfære.

Ethimo 19
Ethimo 21
Ethimo 20
Ethimo 22
Ethimo 23

Bulbi 

Bulbi, geometriske former i dialog med naturen, med en spesiell prosess som gir dem en uvanlig tekstur på overflaten, som understreker hvor sterkt og unikt hvert element er. Bulbi-kolleksjonen består av seks vaser i forskjellige former og størrelser, som kan brukes individuelt. eller i grupper.

Ethimo 24
Ethimo 25
Ethimo 26
Ethimo 27

Nettsted: http://www.ethimo.com/cn

Adresse: Via La Nova, 6,01030 - Vitorchiano (VT) Tlf.: +39 0761 300 444

Email:info@ethimo.com

Om Tailong

Foshan Tailong Furniture Co., Ltd. ble etablert i 2008. Det er en produsent som spesialiserer seg på produksjon og salg av imiterte rottingmøbler, stoffmøbler, tekstilmøbler, utendørstilbehør og andre utemøbelprodukter.Utemøblene produsert av Tailong har blitt solgt til mer enn 30 land.Med innsatsen fra teamet fortsetter selskapet å lansere nye produkter, introdusere nye materialer, styrke innovasjon, opprettholde høy kvalitet og forbedre per-salg og ettersalgstjenester, slik at hver kunde kan nyte det vakre sommersolen hele tiden bare som vårt slagord "Nyt sommeren".


Innleggstid: 23. mars 2023